ΑΔΕΔΥ συμμετοχή στην Απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 8/12/2016

Απόφαση 36ου Συνεδρίου Πανεργατική 24ωρη Απεργία Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

 Το 36ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στην πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπροστά στις απαιτήσεις και τις πιέσεις των Ευρωπαίων για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης και σε πλήρη συμφωνία με δανειστές, ΣΕΒ και τους υπόλοιπους εργοδοτικούς φορείς, ετοιμάζει νέο γύρο λεηλασίας και αντεργατικών μέτρων. Τα μέτρα που προωθούν σαρώνουν όσες εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις απέμειναν από τα προηγούμενα μνημόνια. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το 4ο κατά σειρά Μνημόνιο με τη συμμετοχή και του ΔΝΤ. Η «δίκαιη ανάπτυξη», που υπόσχονται, σημαίνει νέα κέρδη για τους πλούσιους, βάθεμα της φτώχειας, μεγαλύτερη ανεργία, ελαστική απλήρωτη εργασία και εργασιακό μεσαίωνα χωρίς καθόλου συνδικαλιστικά δικαιώματα και προστασία για τους πολλούς.

 

Δείτε όλο το κάλεσμα

 

 

 

 

Comments (1)

Κλειδαράς Γλυφάδα says :

Καλημέρα, είμαι κλειδαράς γλυφάδας θα ήθελα να ρωτήσω πότε είναι η επόμενη συνεδρία σας ? Εξυπηρετώ και της περιοχές κλειδαράς Αργυρούπολη και κλειδαράς Άλιμος και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν άλλα κέντρα στα νότια προάστια εκτός του ΕΛΚΕΘΕ που να ασχολούνται με τα σχολεία?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *